Over Lexor

Het Lexor-team opereert vanuit de kantoren in Gent en maakt deel uit van de Legal Tech-groep Septeo. De groep Septeo, die in 2013 in Montpellier werd opgericht, is vandaag de belangrijkste speler in de digitalisering van de juridische en vastgoedberoepen in Frankrijk. De softwareoplossingen en aanverwante diensten (Client Relations, Cloud, Cyberdefence) ondersteunen dagelijks meer dan 150.000 professionals wereldwijd.

Septeo wil in 2022 meer dan 500 nieuwe werknemers aanwerven. In 2021 kreeg Septeo het Great Place to Work-label omdat het een fantastische plek is om te werken! Gedreven door een constante groei en sterke investeringen in O&O (meer dan 30 miljoen euro in 2021), stelt Septeo bijna 2.400 mensen tewerk en heeft het in 2021 een omzet van 240 miljoen euro gerealiseerd.

www.Septeo.com

De mensen achter Lexor

In het Lexor-team werken we nauw samen om ervaring en innovatie in goede harmonie te combineren. Onze dynamische omgeving staat open voor initiatief en individuele ontwikkeling, zo bouwen we sterke relaties en producten op in België.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Voorkeuren