Automatische timesheets voor advocaten

Lexor is tijdsregistratiesoftware die ontworpen is door een team dat gespecialiseerd is in software voor advocaten.

We kennen de noden van advocaten bijna even goed als u. Lexor is van de basis af ontworpen met advocaten als uitgangspunt. Alles is voorzien om u maximaal te helpen met uw activity-based facturatie. Met Lexor is het eenvoudig om snel, correct en automatisch urenregistratie uit te voeren. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u de juiste (volledige) tijdsbesteding in rekening brengt aan uw klanten. Lexor heeft alles aan boord om uw dossiers te beheren en op te volgen, met o.a. de nodige contacten, rechtbanken, advocaten ...

Thumb Img01

Lexor gebruikt uw idioom

Een advocaat heeft de juiste tools nodig

Dominus litis, rechtbanken, conclusies, tegenpartijen, zaken, cliënten … Uw zaken vragen methodes en het idioom van uw vak. Wij kennen uw vak en dat zal u meteen voelen. Wij geven u namelijk meteen alles wat u nodig heeft.

U kunt het bovendien overal met u meenemen: In het gerechtsgebouw, op kantoor, thuis ... Wacht u in de rechtbank? Kijk uw tijdsregistratie na op uw smartphone. Of zoek uw contactpersonen op voor een telefoongesprek.

Lexor werkt samen met software voor advocaten

U gebruikt software voor dossierbeheer?

De beste software voor advocaten kan gemakkelijk gekoppeld worden aan Lexor. Uw tijdsregistratie wordt dan gesynchroniseerd naar uw software naar het betreffende dossier. Uw prestaties staan dan ook beschikbaar voor facturatie. Uw dossiergegevens en contacten worden gesynchroniseerd met Lexor.

Thumb Img02

Stop tijd te verliezen met uw tijdsregistratie

Lexor maakt komaf met tijdrovende urenregistratie en maakt het gemakkelijk om gepresteerde tijd aan een dossier te koppelen door gebruik van Artificiële Intelligentie en volautomatische tijdsregistratie.

Persoonlijke assistent
 • Het comfort van een persoonlijke assistent die doorheen de dag je activiteiten bijhoudt.
 • Naadloze integratie met Office365 tools zoals Microsoft Word, Outlook, Excel, Teams en Chrome.
 • Automatisch koppelen van de gepresteerde tijd aan het juiste dossier, project en klant.

Lexor = maximaal comfort.

Snelle terugverdientijd
 • Gemakkelijk 1 uur per week meer factureerbare timesheets per gebruiker.
 • Gedetailleerde en juiste overzichten leiden tot minder afschrijvingen.
 • Cap fees of forfaits hou je beter onder controle.

Lexor = financiële winst.

Veilig en betrouwbaar:
 • Betrouwbare en veilige cloud oplossing die u 100% controle geeft over uw gevoelige data.
 • U kiest waar uw data wordt bewaard.
 • U beslist wat Lexor voor jou traceert en wat omgezet wordt naar timesheets.

Lexor = u beslist in alle veiligheid.

Tevreden klanten

 • Image2 33
  Stephane Criel

  Partner - Monard Law in Gent (België)
  Lexor voor een kantoor van 141 advocaten.

  “Het uurtarief is het meest gebruikte verdienmodel in de advocatuur. De client heeft het recht om daar een controle op uit te oefenen. Met Lexor brengen we meer transparantie en objectiviteit in onze facturatie. Ik ben ervan overtuigd dat er veel spookuren zijn die we vroeger niet factureerden. Maar die we wel presteerden. Daar gaan we sowieso rendement op zien omdat we ze nu wel factureren. Na twee maanden stelden we vast dat Lexor ons op groepsniveau meer dan € 80.000 per maand opleverde.”

 • Image13 55
  Dieter De Fauw

  Bestuurder – Brevia Advocaten
  Brugge

  “Het is een handige tool om de mogelijks verloren gegane prestaties toch nog te kunnen registreren. De vele korte mailtjes gedurende een dag lopen immers snel op... Als iedereen het binnen het kantoor gebruikt heb je wel de garantie dat iedereen zijn prestaties op dezelfde manier aangeboden krijgt.”

 • Astrid Lippens
  Astrid Lippens

  Vennoot - BDL&T Gent

  “De grote meerwaarde zit hem in de efficientie: Het feit dat Lexor mobiel beschikbaar is en het feit dat het u helpt als geheugensteuntje om eigenlijk constant uw tijdsregistratie up to date te houden… Wij werken nu ongeveer een jaar samen met Lexor. Gelet op het grote gebruiksgemak van Lexor, zou ik ook andere kantoren zeker aanraden om daar mee te werken.”

 • Image1 31
  Robin Stuckey

  Avocat associé - Cabinet ONE à Marseille (France)
  Lexor pour un cabinet de 12 avocats.

  “J’utilise la solution LEXOR depuis 2 mois en complément de Secib néo. La prise en main m’a pris 2 heures au plus. J’y ai connecté mes outils Microsoft 365 comme Teams, Word ... La suggestion de volume horaire est passé du simple au double”

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Voorkeuren